Financiering

Wilt u eerder in uw nieuwe bedrijfswagen rijden? Dan bent u bij Autobedrijf J.Pepers B.V op het juiste adres. Wij vertellen u niet alleen graag alles over de auto, maar ook alles over de meest aantrekkelijke financiële mogelijkheden.

Alles onder één dak

Wij vinden dat u naast de aankoop, reparatie en onderhoud van uw auto ook uw financiële autozaken direct bij ons moet kunnen regelen. Daarom bieden wij naast de auto ook een financieel product dat precies bij u past aan. Wij hebben financiële producten voor particuliere en zakelijke rijders.

Wij bespreken de verschillende mogelijkheden graag met u.

De voordelen

U kunt bij ons terecht voor het financieren en leasen van uw auto. Gedurende de looptijd van uw financiële contract blijven wij graag uw aanspreekpunt voor reparatie, onderhoud en schade. En bij ons bent u niet slechts een nummer. Dat is wel zo vertrouwd, gemakkelijk en prettig.

Alphera Financial Services

Wij vinden dat het financieren van een auto betrouwbaar en zorgeloos moet zijn. Daarom werken wij samen met Alphera Financial Services, met al ruim 35 jaar ervaring op het gebied van autofinancieringen. Kwaliteit en service staan daarbij voorop. En u bent degene die daarvan profiteert.

Zakelijke producten

U kunt bij ons terecht voor nieuwe auto’s en gebruikte auto’s. Maak hieronder uw keuze om te zien welke financiële producten voor u interessant zijn.

Nieuwe auto

Als u uw nieuwe auto zakelijk gaat rijden, kunt u kiezen voor leasen of zakelijk financieren. Het grootste verschil is dat in het geval van leasen u niet in een auto investeert en dat alle kosten in de leaseprijs inbegrepen zijn (mobiliteit en gemak). Als u zakelijk financiert, dan investeert u wel in de auto. U activeert uw auto dan op uw balans. Als u zakelijk financiert, kunt u kiezen voor een vaste looptijd en rente (duidelijkheid) of voor boetevrij inlossen wanneer u wilt (flexibiliteit).

Duidelijkheid: Alphera Financial Lease

Flexibiliteit: Alphera Executive Plan

Gebruikte auto

Als u uw auto zakelijk financiert, dan investeert u in de auto. U activeert uw auto daarom op uw balans. U kunt kiezen voor een vaste looptijd en rente (duidelijkheid) of voor boetevrij inlossen wanneer u wilt (flexibiliteit).

Duidelijkheid: Alphera Financial Lease

Flexibiliteit: Alphera Executive Plan

Wilt u meer informatie over één van deze zakelijke producten? Leest u dan hieronder verder voor een toelichting op Alphera Operational Lease, Alphera Financial Lease en Alphera Executive Plan. Graag helpen wij u bij het maken van de juiste keuze. Kom daarom eens langs en laat ons de mogelijkheden voor u op een rijtje zetten.

Alphera Financial Lease

Duidelijkheid

Alphera Financial Lease heeft de volgende kenmerken die u duidelijkheid verschaffen:

Alphera Executive Plan

Flexibiliteit

Het Alphera Executive Plan is de meest flexibele financieringsvorm voor zakelijke rijders, want:

Wat neemt u mee voor de zakelijke producten?
  • Legitimatiebewijs;
  • Inschrijving Kamer van Koophandel (niet ouder dan 3 maanden);
  • BTW-nummer;
  • Eventueel jaarcijfers of prognose;